Om Creative Life

Creative Life laver kreative kurser og workshops af høj kaliber til dig der bruger din kreativitet som din hobby og til dig der lever af din kreativitet, eller drømmer om at gøre det.

En af Creative Lifes værdier er kvalitet.

Både kursus emner og undervisere er nøje udvalgt, og hele vejen igennem vil du opleve et lækkert niveau, lige fra selvforkælelse med den lækreste forplejning, adgang køkken med mulighed for at lave the & kaffe og købe café-kaffe og snacks, og til undervisning, indhold og materialer af bedste kvalitet og højt niveau.

 

En anden værdi er bæredygtighed, og det kommer til udtryk i både forplejning og tilgang til det meste – til et vigtigt element i størstedelen af kurserne.

 

Klik og se nogle af de KREATIVE KURSER her >>

Hvis du kunne tænke dig at undervise på et kreativt kursus, kan du starte med at KLIKKE HER >>

stine grubbe

Bag Creative Life står Stine Grubbe.

Stine er bl.a. kendt fra TV2 formiddags-tv hvor hun var fast gæst, med kreative indslag og inspiration.

Hun har lavet kreative diy-artikler til bl.a. Søndag, Idenyt og Boligliv, og desuden været fast kreativ blogger hos magasinet Boligliv.

Stine har solgt eget design (vintage upcycling, pret-a-porter & accessories) i sin boutique i Hellerup –  og også solgt eget design til nogle af Danmarks mest eksklusive butikker.

Ud over Creative Life driver Stine desuden Stine Grubbes Dekoratør Uddannelse og er kendt som foredragsholder og underviser i detailbranchen.

Stine Grubbe er leder og underviser på nogle af Creative Life kurserne – og på andre af de kreative kurser er nogle af de dygtigste inviteret ind som undervisere og co-undervisere, sammen med Stine.

kreative kurser nyhedsmail

Velkommen til!! Vi GLÆDER os til at ses i din inboks - og måske til et kursus eller en workshop ❤️